Dec
04
2012

Fastnat framför datorn igen

Jag har så återigen spenderat alltför lång tid framför datorn här. Känns i hela kroppen, jag har liksom ont överallt i nacken, ryggen, ögonen och så vidare. Men det bli lätt så när jag hittat någon intressant sajt som exempelvis innehåller oerhört mycket högintressant domain information, jag kan bara inte slita mig då. I och för sig inte konstigt då mitt största intresse i livet är just domäninfo, jag får liksom aldrig nog av detta. Men snart måste jag nog bryta upp här då jag har lovat att träffa några vänner på stan här om ett par timmar och måste så klart hinna duscha och klä mig ordentligt innan dess, hur skulle det annars se ut liksom. Jag har smitit undan den sociala biten väl mycket på senare tid och det helt enkelt inte okej att hålla på så längre. Nej, jag måste se till att skärpa mig lite här och komma ut en smula.

Leave a Reply