Dec
04
2012

Bristande koll på läget

Det är min bestämda uppfattning att många webmasters (nätmästare?) och annat löst folk som jobbar med internetrelaterade uppgifter faktiskt inte har den blekaste aning om hur man egentligen vinner en hemsida popularitet och fixar drösvis med besökare och högrelevant trafik. Verkar liksom som att de här typerna inte riktigt fattat vilka fördelar man har att dra av väl genomtänkt och konsekvent sökmotoroptimering. Något som jag personligen kan tycka är lite synd då en del av dessa faktiskt ansvarar för sajter med mycket intressant och spännande innehåll som förtjänar än långt större publik än vad som är fallet idag. Hoppas att folk lär sig det här så småningom och inser hur mycket har att tjäna på att använda sig av seo domains och liknande. Fast vem, vet det kanske tar några år innan detta ett fullständigt genomslag i de bredare folklagren unt so weiter, lutar nästan åt det.

Leave a Reply